Ακούστε αυτό: Δεξιόστροφα Podcast Smart Home Rant

Ήμουν binge ακούγοντας μερικά επεισόδια πίσω του δεξιόστροφα podcast αυτή την εβδομάδα και συναντήθηκα αυτή τη συζήτηση για το έξυπνο σπίτι που χτύπησε μια χορδή.

Χρησιμοποιήστε το player media παρακάτω και ακούστε από περίπου στις 16:30 (ή πάρτε ολόκληρο το επεισόδιο). Μερικά αποσπάσματα από το Kelly Guimont μπορεί να σας ακούγονται εξοικειωμένοι, για παράδειγμα …

«Δεν συνιστώ πραγματική αυτοματοποίηση στο σπίτι σε κανέναν»

“Δεν νομίζω ότι οι περισσότεροι λαοί ιδέα για μια διασκέδαση το βράδυ του Σαββάτου κάθεται στο σπίτι πρόβλημα πυροβολώντας το δίκτυό σας”

“Θέλω απλώς να έχω τον πόλεμο VHS Betamax μεταξύ όλων των πρωτοκόλλων και να μάθω τι είναι ο καθένας που πρόκειται να χρησιμοποιήσει”

“Είμαι πραγματικά κουρασμένος να το αγοράσω, στη συνέχεια να αγοράσω ένα νέο” [New Philips Hue Hub που απαιτείται για συμβατότητα homekit]

“Όλα έρχονται με ένα μικρό κουτί που πρέπει να συνδεθείτε σε ένα καλώδιο Ethernet”

«Τίποτα δεν λειτουργεί σωστά και τίποτα δεν λειτουργεί με τίποτα άλλο»

“Όλα τα χρειάζονται δική τους εφαρμογή…. Έχω ένα φάκελο στο τηλέφωνό μου με τρεις συμπαγείς σελίδες κάθε διαφορετικής εφαρμογής που πρέπει να κάνω κάτι που είναι στο σπίτι μου”

Audio Playerhttp: //www.podtrac.com/pts/redirect.mp3/traffic.libsyn.com/clockwiserelay/clockwise179.mp3

00:00
00:00
00:00

Έτσι υποφέρετε το ίδιο έξυπνο τραύμα στο σπίτι, ή είναι τα πράγματα εντάξει στο σπίτι σας; Ίσως είστε ικανοποιημένοι με το χαζό σπίτι σας και μια πιο απλή ύπαρξη; Ενημέρωσέ μας.

Μοιραστείτε αυτό:
Facebook
Κελάδημα
Ερυθρός
LinkedIn
Pinterest
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Περισσότερο

Whatsapp
Τυπώνω

Σκυϊδάκι
Ουρανός

Τηλεγράφημα
Τσέπη

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.