Βίντεο: 55 εκατομμύρια δολάρια διαμόρφωση αυτοματισμού Mansion House

“Το πρώτο επεισόδιο της εκπομπής BGR εξετάζει λεπτομερώς την πρωτοποριακή καινοτομία που χρησιμοποιείται για την αυτοματοποίηση ενός κτήματος 55 εκατομμυρίων δολαρίων στο New Jersey.

Πάνω από 2.000 φώτα, 48 τηλεοράσεις, 50 μίλια καλωδίωσης, 35 κάμερες ασφαλείας, καθώς και πολυάριθμα ηχεία ενσωματώνονται για να παράγουν ένα σύνθετο δίκτυο που θα ήταν ανεξέλεγκτο αν όχι για ένα έκτακτο σύστημα που επιτρέπει στον ιδιοκτήτη να διαχειρίζεται τα πάντα από μια ενιαία οθόνη αφής, υπολογιστή, tablet ή smartphone.

Σχεδόν κάθε ηλεκτρικό στοιχείο καθώς και γύρω από το αρχοντικό-συμπεριλαμβανομένου ενός καταρράκτη που τρέχει σε μια εξωτερική πισίνα καθώς και ο φωτισμός που περιβάλλει ένα διώροφο εσωτερικό γήπεδο μπάσκετ-είναι εύκολα προσβάσιμο καθώς και ελεγχόμενο από οπουδήποτε στον κόσμο. Του προγράμματος που δεν έχουν όλοι να αποκτήσουν πρόσβαση σε ένα σύστημα αυτό το επεκτατικό, οπότε εξετάζουμε επίσης ακριβώς πώς μπορείτε να αυτοματοποιήσετε καθώς και να διαχειριστείτε το δικό σας σπίτι ξεκινώντας από λίγες εκατοντάδες δολάρια με τον θερμοστάτη Nest, ένα σύστημα Sonos καθώς και Axis Κάμερες IP. ”

Μέσω: www.bgr.com

Θέλουν περισσότερα? – Ακολουθήστε μας στο Twitter, όπως και εμείς στο Facebook ή εγγραφείτε για τη ροή RSS. Μπορείτε ακόμη να λάβετε αυτές τις ειδήσεις που παρέχονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, απευθείας στα εισερχόμενά σας κάθε μέρα

Μοιραστείτε αυτό:
Facebook
Κελάδημα
Ερυθρός
LinkedIn
Pinterest
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Περισσότερο

Whatsapp
Τυπώνω

Σκυϊδάκι
Ουρανός

Τηλεγράφημα
Τσέπη

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.