Κλασικό σχέδιο κουζίνας

Q. Μετακινώ σε ένα νέο σπίτι με μια επιλογή από χρώματα του ντουλαπιού. Παρακαλώ με ενθαρρύνετε στα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της επιλογής ενός σκοτεινού φινιρίσματος εναντίον λευκών/κιβωτίων κρέμας (για να επιλέξετε το υπάρχον τραπέζι και καρέκλες του ελαφρού ξύλου) και τους καλύτερους συμπληρωματικούς αλλά ουδέτερους τόνους δαπέδου. Επίσης, θα ήταν καλύτερες από ανοξείδωτο χάλυβα ή λευκές συσκευές; Τα γούστα μου κλίνουν προς μια διαχρονική, κλασική εμφάνιση που πρέπει να διαρκέσουν με μικρές ενημερώσεις, όπως κουρτίνες ή αξεσουάρ.

; J. Μ., Elmsdale, N.S.

Α. Ενώ η κρέμα ζωγραφισμένα ντουλάπια κουζίνας είναι μια καυτή τάση αυτή τη στιγμή, έχουν επίσης μια κλασική, διαρκή έκκληση και θα συμπληρώσουν το υπάρχον ελαφρύ τραπέζι και καρέκλες.

Τα ντουλάπια κρέμας θα δώσουν στην κουζίνα σας μια ελαφριά, ευάερη εμφάνιση, αλλά και να το δώσει ζεστασιά και γοητεία. Η μόνη αρνητική πτυχή των ανοιχτόχρωμων ντουλαπιών είναι ότι απαιτούν λίγο πιο συντήρηση, καθώς τείνουν να δείχνουν μουντζούρες πολύ πιο εύκολα από τα πιο σκούρα τελειώματα.

Από την άποψη του δαπέδου, είτε ξύλινη πολυστρωματικό είτε κεραμίδι φελλού σε ένα μεσαίο έως σκοτεινό ουδέτερο τόνο θα πήγαινε όμορφα με ντουλάπια κρέμας και θα προσθέσει αντίθεση στο χώρο. Οι λευκές συσκευές μπορεί να φαίνονται πολύ ήπια με ντουλάπια κρέμας. Επιλέξτε ανοξείδωτο χάλυβα για επιπλέον αντίθεση και ένα χτύπημα πολυτελούς στυλ.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.