Μαλακά καλάθια αποθήκευσης

Έχω κάτι για καλάθια, καθώς και όλοι μας γνωρίζουμε, υπάρχουν τόνοι καλαθιών αποθήκευσης εκεί έξω. Από το ψάθινο στο μπαστούνι, το υάκινθος του νερού έως το υφαντό γρασίδι, η επιλογή είναι δική σας. Έτσι πίστευα ότι θα τραβήξω μαζί μερικά από τα προτιμώμενα μου καλάθια αποθήκευσης. Αυτά είναι υπέροχα, όχι μόνο για την αποθήκευση διαφόρων αντικειμένων, ωστόσο, αν δεν χρειάζονται πλέον για καθημερινή αποθήκευση, μπορούν να διπλωθούν καθώς και να διατηρηθούν οι ίδιοι!

Αυτά τα χειροποίητα καλάθια αποθήκευσης είναι από τη δανική επιχείρηση Ferm Living. Είναι κατασκευασμένα από 100% σχοινί βαμβακιού καθώς και προσφέρονται σε πραγματικά εξαιρετικά χρώματα όπως κάρβουνο, κίτρινο καθώς και βενζίνη. Μου αρέσει το χοντροκομμένο πλεκτό – φαίνονται ανθεκτικοί αλλά μαλακοί την ίδια στιγμή.

Μετρώντας σε 6 “ευρεία καθώς και 7” ψηλά, τα κουτιά αποθήκευσης δέντρων φύλλων από το Bookhou θα ήταν εξαιρετικές σε ένα γραφείο για διάφορα αξεσουάρ γραφείου ή σε ένα ράφι σε χώρο παιδιού για να κρατήσουν τα παιχνίδια από το πάτωμα.

Αυτό το υφαντό καλάθι ήταν πάντα προτιμώμενο δικό μου. Είναι φτιαγμένο από λωρίδες πολύ ισχυρών βιομηχανικών αισθητήρων που υφαίνονται μαζί σε ένα συμβατικό στυλ καλαθιού. Αυτό θα ήταν μια εκπληκτική επιλογή για την αποθήκευση ξύλου από ένα τζάκι.

Τα υφασμένα καλάθια Komplement του Ikea είναι μια εξαιρετική επιλογή για το μπάνιο. Κατασκευασμένο από 100% πολυπροπυλένιο, αυτά τα καλάθια θα σταθούν σε υγρά περιβάλλοντα.

Εδώ είναι μια ακόμη αισθητή επιλογή από Parkhaus Berlin. Αυτά τα ένθετα καλάθια είναι εύκολα σε στυλ, ωστόσο είναι διαθέσιμα σε μερικά εκπληκτικά χρώματα, όπως φωτεινό κίτρινο, πορτοκαλί καθώς και πράσινο! Για να ανακαλύψετε ακριβώς πώς να φτιάξετε τα δικά σας κύπελλα, να ελέγξετε το DIY μου στο Internet TV How-To.

Για τις επιλογές του Michael Penney, έλεγξε την καλύτερη θέση του blog.

Φωτογραφίες: 1. Πλεκτά καλάθια, Ferm Living2. Κουτί αποθήκευσης δέντρων φύλλων, bookhou3. Γκρίζο υφαντό καλάθι, το κατάστημα Felt4. Καλάθια Komplement, IKEA5. Τα εύκολα καλά καλάθια του Parkhaus Berlin, remodelista

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.