Προσθέτοντας ένα secondhand dresser & μια λυχνία moose

ένα περιστέρι καθώς και ένα moose βόλτα σε ένα μπαρ. Απλά να γελάσω, όχι ένα μπαρ. Αυτό δεν είναι κατάλληλο για παιδί. Ακριβώς τι γίνεται με ένα περιστέρι καθώς και μια βόλτα με τα πόδια πάνω σε μια παιδική χαρά; Τέλος πάντων, θα κόψω μόνο το κυνηγητό. Τέλος, ανακάλυψαμε ένα κομμάτι για το τεράστιο δωμάτιο της Clara, συνολικά με αρθρώσεις! Έτσι, η αναφορά ενός περιστέρι (αχ, δεν τους κάνουν σαν να χρησιμοποιούν).

Ζητήσαμε ένα για το χώρο του παιχνιδιού/ τεράστια γυναίκα για την Clara όταν κινείται εκεί (έτσι ώστε το ενδεχόμενο παιδί-παιδί να μπορεί να χρησιμοποιήσει την αρχική τουρνουά της Clara επειδή λειτουργεί τόσο καλά ως τραπέζι μεταβαλλόμενης στο νηπιαγωγείο). Εκτός από αυτή τη μέθοδο, δεν ανατρέπουμε έναν χώρο για να ανακαινίσουμε ένα ακόμη δωμάτιο, το οποίο πάντα αισθάνεται αντιπαραγωγικό. Επιπλέον εννέα πολύ περισσότερα συρτάρια αξίας αποθήκευσης στο σπίτι μας = τζάκποτ. Ιδιαίτερα όταν παίρνει τη θέση ενός παλιού χώρου γεμάτη ακαταστασία, που χρησιμοποιείται για να είναι αυτό που ήταν αυτή η περιοχή.

Ήταν ένα εξαιρετικό δεύτερο σκορ χάρη στον Sir Craig καθώς και στην καταχώρισή του (Craigslist για όσους δεν ήταν κάτω με το dorktastic lingo μου). Για μόλις $ 50 είμαστε οι χαρούμενοι ιδιοκτήτες αυτού του εννέα συρτάρι. Όσο για ακριβώς το πώς το ανακαλύψαμε, απλά αναζητήσαμε το “Dresser” στο Craigslist στην περιοχή μας μερικές φορές την εβδομάδα (ίσως όταν μια εβδομάδα αν ξέχασα) για περίπου ένα μήνα, καθώς και τελικά αυτός ο άνθρωπος ήρθε:
Τα προτιμώμενα βίντεο μας

Οι μοναδικές γνήσιες απαιτήσεις μας ήταν κάτι από ένα σπίτι μη καπνιστών (αυτό είναι ένα δύσκολο άρωμα για αφαίρεση), κάτι με τουλάχιστον έξι συρτάρια όπως το ντουλάπι της Clara που έχει επεξεργαστεί τόσο καλά για εμάς (εννέα είναι ένα γενικό μπόνους!), Ως κάτι μακρύ αντί για ψηλό (από τότε που υπολογίζουμε καθώς μεγαλώνει, μπορεί να φτάσει σε αυτά τα συρτάρια καθώς και να ντυθεί πολύ πιο γρήγορα από ό, τι θα μπορούσε με ένα tallboy επειδή μπορεί να μην είναι σε θέση να φτάσει σε όλα αυτά τα ανώτερα συρτάρια).

Αφού το πήραμε στο δωμάτιο, δοκιμάσαμε το daybed καθώς και το κομμωτήριο σε μερικούς διαφορετικούς τοίχους, καθώς και ευνοούσε το κομμωτήριο καλύτερα στα αριστερά της πόρτας καθώς πηγαίνετε στο χώρο (είναι πολύ πιο ρηχό από το daybed , που μπαίνει στο χώρο μάλλον λίγο, έτσι μας άρεσε στον πίσω τοίχο με το κομμωτήριο απέναντι από αυτό).

Και εδώ είναι η άλλη πλευρά του χώρου για να σας βοηθήσει να πάρετε τα ρουλεμάν σας:

Ω, ωστόσο, το νέο μας ντουλάπι δεν είναι σε ιδανική κατάσταση…

… Έτσι σχεδιάζουμε είτε να το ανακατασκευάσουμε είτε να το ζωγραφίσουμε ανάλογα με το πώς εξελίσσεται ο χώρος γύρω από αυτό. Δεν θέλουμε να βιαστούμε σε τίποτα, οπότε είναι απλούστερο να κάνουμε αυτό που τηλεφωνούμε στο να κολλήσουμε και να κινηθούμε. Το μειώνουμε σε τοποθεσία στο χώρο, καθώς και συνεχίζουμε να προσθέτουμε άλλες πτυχές που απαιτούμε εδώ (ένα χαλί, θεραπείες παραθύρων, τέχνη, νέο φωτιστικό κ.λπ.), καθώς είμαστε σίγουροι σε κάποιο σημείο «Θα κατέληξε να είναι πολύ περισσότερο να αφαιρεθεί αν θέλουμε να το ανακατασκευάσουμε με ένα βαθύ ξύλο τόνο, να το ζωγραφίσω ένα διάσημο ναυτικό ή να πάμε χιονισμένο λευκό με αυτό. Ποιος ξέρει, μπορεί να καταλήξουμε κάπου αλλού εντελώς! Ανεξάρτητα από το τι αποφασίζουμε, καταλαβαίνετε ότι θα σας κρατήσουμε αναρτημένους!

Αλλά πού μπαίνει το Moose; Λάβετε υπόψη το φως πώλησης ακινήτων που ψεκάστηκα εδώ; Boom, Moose.

Σας εγγυώμαι τους άνδρες έναν πυροβολισμό του με το τελικό του αμπαζούρ, έτσι εκεί το έχετε. Λάβετε υπόψη ότι η σκιά που καλύπτεται από το ύφασμα ήταν μια δουλειά βιβλίου (#182), οπότε δεν μπορούσαμε να το μοιραστούμε μέχρι το βιβλίο να βγει τώρα τώρα που είναι έξω, είμαι όλα γι ‘αυτό. Χρησιμοποιήσαμε υλικό από τη μηνιαία φωτογραφία της Clara για να ανακτήσουμε μια σκιά που είχαμε ήδη, καθώς χρησιμοποίησα πραγματικά την πίσω πλευρά του υλικού (είμαι ένας σημαντικός ανεμιστήρας της χρήσης ενός υλικού προς τα πίσω για να το σβήσει λίγο).

Τώρα λοιπόν έχετε δει ουσιαστικά έναν τοίχο του χώρου που αρχίζει να βρίσκει μαζί. Δεν μπορώ να περιμένω να κρεμάσει κάτι πάνω από το κομμάτι. Συμβουλή: Δεν πρόκειται να είναι πλαίσια ή “παραδοσιακή” τέχνη. Θα μοιραστούμε φωτογραφίες μόλις το έχουμε κάνει! Ιδανικά την Τετάρτη (βρισκόμαστε σε αεροπλάνο όλη την ώρα σήμερα που επιστρέφει από τη Δυτική Ακτή, ωστόσο έχουμε μια τεράστια λίστα με την οποία ελπίζουμε να αντιμετωπίσουμε αύριο καθώς και να πυροβολούμε καθώς και να μοιραστούμε τα πράγματα μόλις εμείς μπορώ).

Ω, όπως και έχετε ήδη δει το κρεβάτι στην άλλη πλευρά του δωματίου, ωστόσο μόνο για διασκέδαση πίστευα ότι θα πετάξω αυτή τη φωτογραφία εδώ και εδώ, ώστε να μπορείτε να δείτε ακριβώς πώς η ταπετσαρισμένη σκιά λαμπτήρα “παίζει με” τα μαξιλάρια καθώς και την κουβέρτα. Φαίνεται πολύ ευχαριστημένος εκεί. καθώς και δεν μπορώ να περιμένω να προσθέσω κάποια άλλα χρώματα όπως το ναυτικό, καθώς και το κίτρινο και το κίτρινο. σύντομα ελπίζω!

Εν τω μεταξύ, ποιος είναι ο πιο χαριτωμένος ψεύτικος υπνοδωμάτιο που γνωρίζετε; Το όνομά της ξεκινά με ένα C καθώς και το τέλος με μια Λάρα;

Τι ψάχνετε/αγοράζετε/αγοράζετε/αγοράζετε/αγοράζετε το Craigslist; Οποιοσδήποτε τύπος άλλων πηγών επίπλων που αγαπάτε; Καταλαβαίνετε οποιοδήποτε είδος αστείας που σχετίζονται με το περιστέρι/moose; Μήπως οποιοσδήποτε τύπος από εσάς οι άνδρες προχώρησαν αυτό το Σαββατοκύριακο για την πρόκληση Macklemore; Ευχαριστώ πολύ για όλη τη διασκέδαση που είχαμε το διατηρήσουμε την Παρασκευή. Δεν μπορώ να περιμένω να δούμε τι σκόραρε οι άντρες!

Περισσότερα μηνύματα από την Young Home Love

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.