Το αυτοματοποιημένο σπίτι μου: Delmar Faddens Event Manage System (ECS)

Αυτός ο μήνας «Το αυτοματοποιημένο σπίτι μου» προέρχεται από το Delmar Fadden, έναν άντρα που δεν είναι πλήρης ξένος στα ηλεκτρονικά. Ως συνταξιούχος αεροηλεκτρονικός, καθώς και μηχανικός καταστρώματος πτήσεων, έχει περάσει μια ζωή στο αιχμηρό τέλος των συστημάτων διαχείρισης. Τώρα με έναν ενθουσιασμό για την αυτοματοποίηση του σπιτιού, μας οδηγεί σε ένα ταξίδι του συστήματος του Σιάτλ Σοφίας που τρέχει στο ECS.

Υποβολή από: Delmar M. Fadden – Αυτό είναι! Έχω δοκιμάσει κάθε τεχνική που υπάρχει για να ενισχύσω τις επικοινωνίες X-10, ωστόσο αυτή τη φορά γύρω από την πρακτική αξιοπιστία του συστήματός μου έχει πέσει κάτω από το επίπεδο που ακόμη και μπορώ να ανεχτώ. Εκτός από αυτό είναι πολύ χαμηλότερο από το επίπεδο που ο σύζυγός μου βλέπει ως ελάχιστα λειτουργεί! Το τελικό άχυρο δεν ήταν σε θέση να απενεργοποιήσει τα φώτα μας.

Έχω χρησιμοποιήσει το X-10 επειδή η δεκαετία του 1980, πολύ πρώτα για να διαχειριστεί τον φωτισμό καθώς και τότε κάποιο HVAC καθώς και τελικά μέρος του συστήματος AV μας. Όταν μεταβιβάσαμε στο σημερινό μας σπίτι το 1992, είχα τη δυνατότητα να ξεκινήσω από το μηδέν με ένα γενικό σχέδιο για το εσωτερικό καθώς και τον εξωτερικό φωτισμό, τη συντονισμένη διαχείριση τριών καθώς και αργότερα τεσσάρων μονάδων HVAC, δύο ζεστούς ανεμιστήρες θεραπείας, μια ζεστή κυκλοφορία Σύστημα, καθώς και μερικά χειριστήρια ζεστού νερού. Το σπίτι ήταν εξοπλισμένο με ένα εύκολο σύστημα διανομής ήχου, ωστόσο οι έλεγχοι ήταν άκαμπτοι καθώς και δεν παρατείνονται σε βίντεο καθόλου. Έτσι απαιτούνται προσθήκες AV.

Εκείνη την εποχή ο ελεγκτής JDS ‘Stargate’ παρείχε ολοκληρωμένη διαχείριση όλων των τύπων συσκευών που είχα κατά νου. Έχει αποδειχθεί ότι είναι μια εξαιρετική επιλογή. Απίστευτα αξιόπιστο και εύκολα επεκτάσιμο.

Το σπίτι μας βρίσκεται σε αγροτική περιοχή καθώς και ενώ η υπηρεσία ισχύος προς το σπίτι βρίσκεται κάτω από το έδαφος, η κύρια γραμμή διανομής που εξυπηρετεί τη γειτονιά μας τρέχει για αρκετά μίλια με το δάσος. Αυτό κάνει την επιτόπια δύναμη έκτακτης ανάγκης απαραίτητη. Δυστυχώς το σπίτι δεν ήταν ενσύρματο έχοντας αυτό κατά νου. Μια προσεκτική αξιολόγηση των υφιστάμενων κυκλωμάτων έδειξε ότι με περιορισμένες τροποποιήσεις μπορεί να έχουμε λογική θέρμανση καθώς και φωτισμό με επαρκή πρόσθετη ισχύ για αναγκαιότητες όπως υπολογιστές, μαγείρεμα, καθώς και ψυχαγωγία. Μια γεννήτρια προπανίου 8kva προσφέρει τώρα ισχύ με δύο νέους πίνακες διακόπτη κυκλώματος αναμονής. Τοποθετώντας τον κύριο χειριστή αέρα στην ισχύ αναμονής μαζί με τα χειριστήρια του λέβητα, έχουμε μεγάλη θέρμανση χωρίς την απαίτηση να αντιμετωπιστούν οι έντονες τόνοι εκκίνησης ενός θερμού συμπιεστή αντλίας.

4 fMR1-20 gadgets που χρησιμοποιούνται για τη διαχείριση κυκλωμάτων εξωτερικού φωτισμού που συνδέονται με ένα κιβώτιο διασταύρωσης 8 x 8.
Το μπλε φως στην εξωτερική επιφάνεια κάθε gadget είναι ένα προγραμματιζόμενο σημάδι LED της κατάστασης.
Το κουμπί κόκκινου προγράμματος χρησιμοποιείται για να μεταβείτε στη λειτουργία προγραμματισμού ή στη λειτουργία δοκιμής.

Η προστιθέμενη επιπλοκή του συστήματος κατανομής ισχύος αναμονής ήταν τόσο πολύ για τους αρχικούς παθητικούς ζεύγους X-10 που με αναγκάζουν να προσθέσω ενισχυμένους ζεύκτες στους 3 πρωτεύοντες πίνακες διανομής. Όταν η γραμμή PCS των συμβατών προϊόντων X-10 βγήκε στις αρχές της δεκαετίας του ’90, παρείχαν 200 βήματα και φωτίζοντας από το OFF. Αυτό κατέστησε δυνατή τη διαδρομή. Πίστευα ότι αυτό θα ήταν πολύ πιο ευχάριστο για το πρωί αφύπνιση. Εκτός από σίγουρα ήταν μια φανταστική βελτίωση πάνω από τα τεράστια φωτεινότητα βήματα που υποστηρίζουν πολλά προϊόντα X-10.

Ο σύζυγός μου άρεσε την ομαλή μετατόπιση των επιπέδων φωτός, καθώς και επιθυμούσε να χρησιμοποιηθεί σε πολύ περισσότερες τοποθεσίες καθώς και για πολύ περισσότερους λόγους. Μέσα σε ένα χρόνο σχεδόν το ένα τρίτο του φωτισμού μας είχε αλλάξει σε αυτό το στυλ ελέγχου. Για πολλές από τις εφαρμογές, τα ενσωματωμένα ποσοστά εξασθένισης δεν ήταν επαρκείς. Το Stargate υποστηρίζει την αποστολή των μικρών βημάτων αύξησης, καθώς και ως εκ τούτου επιτρέπει σε ένα να εξατομικεύσει κάθε τύπο στυλ ξεθωριασμού μέσα ή έξω, διατηρώντας το πρόστιμο διαχείριση που κάνει κάθε βήμα σχεδόν ανεπαίσθητο.

JDS Stargate Controller με δύο μονάδες Expander I/O στη μέση της εικόνας
και το σύστημα Expander IR παρακάτω. Οι μονάδες στο καλύτερο είναι το δίκτυο
Πίνακας patch καθώς και δύο από τους διακόπτες δικτύου.

Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι το επίπεδο της κυκλοφορίας ιστού X-10 στη γραμμή ηλεκτρικής ενέργειας κατέληξε να είναι ένα ζήτημα. Γενικά, έπρεπε να αναπτύξω σε παύσεις σε οποιοδήποτε είδος επικοινωνίας έντονες εργασίες που θα επέτρεπαν στην άλλη κυκλοφορία ιστού X-10 να περάσουν. Αρχικά, αυτό ήταν μόνο μια μικρή ταλαιπωρία, ωστόσο, μετά την προσθήκη ενός αριθμού διακόπτη σημείων, το θέμα αυτό κατέληξε να είναι πολύ πιο σοβαρό. Πολλά από τα gadgets του Leviton DHC προβάλλουν τη γραμμή ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και θα αναμεταδίδουν εάν εμφανιστεί σύγκρουση δεδομένων. Καλύτερα, ωστόσο, δεν είναι μια πραγματική υπηρεσία αν το άτομο που έπληξε τον διακόπτη βιαστικά ή δεν κατανόησε ότι μια καθυστέρηση ήταν “φυσιολογική”.

Τα fmr1-20 gadgets που χρησιμοποιούνται για τη διαχείριση των κυκλωμάτων εξωτερικού φωτισμού εγκαθίστανται σε δύο διασταύρωση 8 x 8
Τα κουτιά τοποθετημένα μεταξύ των καρφιών στο κέντρο των συσκευών στο χώρο ανίχνευσης. το μπλε φως
Η εξωτερική επιφάνεια κάθε gadget είναι ένα προγραμματιζόμενο σημάδι LED της κατάστασης.
Το κουμπί κόκκινου προγράμματος χρησιμοποιείται για να μεταβείτε στη λειτουργία προγραμματισμού ή στο TESt mode.

Όπως προστέθηκαν πολύ περισσότερα gadgets στο σύστημά μας, ήταν αναπόφευκτο ότι τα συγκεκριμένα κυκλώματα που τραβήχτηκαν σε πολύ περισσότερα Χ-10 χρησιμοποιούνται από άλλα. Αυτά τα κυκλώματα κατέληξαν να είναι πολύ πιο ευαίσθητα στο θόρυβο, καθώς μειώθηκε το προσφερόμενο επίπεδο σήματος. Η λογική χρήση φίλτρων καθώς και gadgets με ρυθμιζόμενη ευαισθησία παρακάμπτει τις συνέπειες αυτού του ζητήματος για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Αλλά τώρα η διαλείπουσα λειτουργία έχει καταλήξει να είναι ο κανόνας και, χωρίς να επαναπροσδιορίσω το σπίτι, δεν υπάρχει τίποτα που μπορώ να κάνω για να κάνω το σύστημα υγιές και πάλι. Είναι καιρός να επανεκτιμήσουμε το σύστημα. Ευτυχώς υπάρχουν πολλές περισσότερες επιλογές που προσφέρονται τώρα.

Λίγα χρόνια πίσω βοήθησα έναν φίλο του νέου σπιτιού του με Vantage Controls. Μαζί πήραμε το εργοστασιακό πρόγραμμα για να βεβαιωθούμε ότι κατανοήσαμε τι ήταν δυνατό, καθώς και ακριβώς πώς να το εφαρμόσουμε. Ανακαλύψαμε ότι ένα δύσκολο ενσύρματο σύστημα εξακολουθεί να είναι καλύτερο για ένα νέο σπίτι, καθώς και ότι ένα νέο σύστημα που βασίζεται σε RF μπορεί να προσφέρει κοντά σε σκληρά ενσύρματες επιδόσεις για καταστάσεις αναβάθμισης. Η προγραμματιστικότητα του συστήματος Vantage το καθιστά εξαιρετικά ευπροσάρμοστο, ωστόσο, στοχευμένο σε έναν ειδικό εγκαταστάτη. Επειδή ο φίλος μου δημιούργησε ένα νέο σπίτι καθώς και έναν ηλεκτρικό εργολάβο που ήταν εξοικειωμένος με το Vantage, ήταν μια μεγάλη μορφή γι ‘αυτόν. Έκανα ένα στυλ για μέρος του σπιτιού μου χρησιμοποιώντας την έκδοση που βασίζεται σε RF. Θα είχε χειριστεί τις ανάγκες μας εξαιρετικά καλά, ωστόσο τα προβλεπόμενα έξοδα ήταν εξαιρετικά υψηλό τέλος.

KPCW6 6-κουμπιών Τάχος Τάχος. Το φύλλο ετικέτας κάτω από την πλάκα διακόπτη
Επιτρέψτε μας να δοκιμάσουμε τους ελέγχους φωτισμού πριν αφιερώσουμε στο χαραγμένο
Ετικέτες που εγκαθιστούν απευθείας πάνω από τα κουμπιά.

Ταξινόμηση με άλλα συστήματα ικανά να μειώσουν τα συστήματα, να με οδηγήσετε στη γραμμή PCS Pulseworx. Αυτά τα gadgets χρησιμοποιούν τη γραμμή ηλεκτρικής ενέργειας για επικοινωνία, ωστόσο το πρωτόκολλο είναι το Universal Powerline Bus (UPB) αντί του X-10. Αυτό το πρωτόκολλο είναι πολύ πιο γρήγορο από το X-10 με μεγαλύτερο εύρος σήματος, πολύ καλύτερη ανοσία θορύβου, καθώς και ένα στυλ που υποστηρίζει την αληθινή αμφίδρομη επικοινωνία.

Κάθε gadget upb μπορεί να διαχειρίζεται άμεσα χρησιμοποιώντας την εγγενή του διεύθυνση ή χρησιμοποιώντας έναν “σύνδεσμο”. Οι σύνδεσμοι επιτρέπουν τη διαχείριση πολλών gadgets χρησιμοποιώντας μία μόνο εντολή. Κάθε gadget upb μπορεί να έχει τόσο πολυάριθμα όσο 16 συνδέσμους. Η ιδέα του συνδέσμου είναι παρόμοια με τις σκηνές X-10-μια ικανότητα που υποστηρίζουν μια σειρά από παραγωγούς Gadget X-10. Η εμπειρία μου με σκηνές πρότεινε ότι οι σύνδεσμοι θα ήταν εξαιρετικά χρήσιμες, ειδικά υπό την προϋπόθεση ότι η υψηλότερη ταχύτητα της UPB.

Όσο χρήσιμοι είναι οι σύνδεσμοι, υπάρχουν στιγμές που είναι απαραίτητος ένας πολύ πιο ευπροσάρμοστος ελεγκτής. Θα μπορούσα να προσθέσω την ικανότητα UPB στο Stargate, ωστόσο δεν ήθελα να παράσχει τον ήχο καθώς και τη διεπαφή τηλεφωνικής. Επιπλέον, το πρόγραμμα Stargate μου λειτουργούσε καλύτερα στο όριο μνήμης του. Εάν μετακόμισα το φωτισμό διαχειριστείτε από το Stargate σε έναν ακόμη ελεγκτή, θα υπήρχε πολύ περισσότερη περιοχή για το HVAC καθώς και το I/O αισθητήρα ότι το Stargate χειρίζεται εξαιρετικά καλά.

Μια περιήγηση στο Web με οδήγησε σε ένα πρόγραμμα που ονομάζεται Σύστημα Διαχείρισης Εκδηλώσεων (ECS) Αυτό το πρόγραμμα δημιουργήθηκε από τον Mark Gilmore, το πρωτάθλημα του λογισμικού παντοδυναμίας. Ο Mark έχει συμπεριληφθεί στην αυτοματοποίηση του σπιτιού για μεγάλο χρονικό διάστημα, καθώς και μια εξαιρετική αντίληψη για το τι θα πρέπει να κάνει η αυτοματοποίηση του σπιτιού. Δημιούργησε καθώς και προσέφερε μια πρώιμη έκδοση των EC που υποστήριζε έναν ελεγκτή X-10 που ονομάζεται System 1400E. Αυτό το κουτί καθώς και η πρώιμη έκδοση των ECS ήταν το πρώτο μου βήμα σε μεγάλη αυτοματοποίηση σπιτιών. Έχω κατεβάσει τη δοκιμαστική έκδοση των σημερινών ECS καθώς και μια προσεκτική ματιά στην ικανότητά της. Εκτός από το UPB περιλάμβανε μια διεπαφή για το Stargate που θα διευκόλυνε τη στενή ενσωμάτωση των δύο συστημάτων. Το μόνο μειονέκτημα ήταν η έλλειψη ενσωματωμένης υποστήριξης για τους συνδέσμους.

Μια ανταλλαγή e-mail με το Mark καθώς και μερικές τηλεφωνικές συνομιλίες οδήγησε σε μια νέα έκδοση της ECS που προσέφερε υποστήριξη συνδέσμου! Αυτό μου προσέφερε, καθώς πήγα να δουλέψω σε ένα νέο στυλ που αναπτύχθηκε γύρω από τα pcs pulseworx gadgets καθώς και τον έλεγχο της ECS. Ο περιφερειακός διανομέας Pulseworx, Devine Systems, πρότεινε να πάρω μερικούς ελεγκτές φωτός plug-in καθώς και έναν διακόπτη plug-in μαζί με μια μονάδα διεπαφής Powerline (PIM) για να επιβεβαιώσει ότι η επικοινωνία ήταν μεγάλη σε όλο το σπίτι. Ήταν μια φανταστική σύσταση.

Οι υπολογιστές καθώς και άλλοι παραγωγοί UPB προσφέρουν ένα εντελώς δωρεάν πρόγραμμα χρησιμότητας που ονομάζεται Upstart. Εκτός από την αντιμετώπιση του προγραμματισμού των συσκευών UPB, το UpStart προσφέρει μια καλά πιστεύεται σε σειρά δοκιμών που είναι θόρυβο οθόνης καθώς και επίπεδο σήματος σε κάθε gadget καθώς και επιθεώρηση της επικοινωνίας μεταξύ οποιουδήποτε τύπου ζεύγους συσκευών. Αναφέρει επίσης τη φάση της ισχύος σε κάθε περιφερειακή συσκευή. Ανακάλυψα ότι τα επίπεδα σήματος ήταν εξαιρετικά για όλα τα gadgets, εφόσον βρίσκονταν στην ίδια ακριβώς φάση της ηλεκτρικής γραμμής. Το σήμα στην αντίθετη φάση υπήρχε, ωστόσο το επίπεδο ήταν περιθωριακό. Με τη μετακίνηση του PIM σε ένα κύκλωμα στην αντίθετη φάση, επαληθεύτηκα ότι τα αποτελέσματα ήταν συμμετρικά.

PCS PROvides Τρεις μορφές παθητικής φάσης ζεύγους καθώς και έναν επαναλήπτη διαχωρισμού φάσης που προσφέρει ενίσχυση εκτός από τη σύζευξη φάσης. Έλεγξα να προσθέσω έναν επαναλήπτη φάσης διαχωρισμού για να μας δώσω το καλύτερο δυνατό περιθώριο σήματος. Κρατώντας αυτό το σύστημα εγκατεστημένο τα αποτελέσματα των δοκιμών ήταν εξαιρετική, ανεξάρτητα από τα κυκλώματα που εμπλέκονται.

Το στυλ για τη νέα εγκατάσταση που αναπτύχθηκε από την αρχική διαμόρφωση X-10 με μια σειρά από απλουστεύσεις κατέστησε δυνατή τη χρήση συνδέσμων καθώς και την ευελιξία του συστήματος διευθύνσεων UPB. Ο προγραμματισμός της ακολουθίας εγκατάστασης ήταν προκλητική από δύο παράγοντες. Η μέρα μου επέτρεψε την ώρα των δυαδικών ψηφίων κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, ωστόσο θα μπορούσα να υπολογίζω σε τυπικά εντελώς δωρεάν Σαββατοκύριακα. Τα gadgets που θα διαχειρίζονται απευθείας στο gadget θα μπορούσαν πρώτα να εγκατασταθούν. Στη συνέχεια ήρθαν τα gadgets που διαχειρίζονται οι συνδέσμους, ωστόσο, αυτό δεν χρειαζόταν εισροές ECS.

Μαζί η εγκατάσταση αυτών των gadgets μου έδωσε μια μεγάλη ευκαιρία να καταλήξω να γνωρίσω καλά με το Upstart. Το PCS παρέχει στο εργοστάσιο καθώς και την ηλεκτρονική εκπαίδευση για τη χρήση του Upstart εκτός από ένα ολοκληρωμένο εγχειρίδιο. Για πολλές λειτουργίες ανακάλυψα την εφαρμογή λογισμικού απλή για να χρησιμοποιήσω καθώς και να κατανοήσω χωρίς καμία πρόσθετη βοήθεια. Όταν είχα μια ερώτηση, το εγχειρίδιο είχε σαφές, απλό να ανακαλύψει απαντήσεις. Σε μερικά Σαββατοκύριακα είχα εγκατεστημένη μια σειρά από gadgets καθώς και μια πρώτη περικοπή στον προγραμματισμό για τους διαφορετικούς συνδέσμους.

Το ECS παρέχει δύο θεμελιώδεις εναλλακτικές λύσεις προγραμματισμού. Για τους ελέγχους που βασίζονται μόνο στο χρονοδιάγραμμα της ημέρας, οι ρουτίνες ECS είναι εξαιρετικά απλές στη δημιουργία. Ελέγχει ότι η απαίτηση να ανταποκρίνεται σε συμβάντα ή εισόδους εγχειριδίου υλοποιούνται χρησιμοποιώντας σενάρια. Η ισχύς καθώς και η ευελιξία των σεναρίων υποδηλώνουν ότι κάποια ερευνητική μελέτη καθώς και ο πειραματισμός θα πρέπει να τα χρησιμοποιήσουν για το καλύτερο αποτέλεσμα τους. Να είστε βέβαιοι ότι ο χρόνος κλίσης αξίζει τον κόπο. Αρχικά πίστευα ότι θα έχω μερικά gadgets που ελέγχονταν ρουτίνα. Ωστόσο, ανακάλυψα ότι τα σενάρια είναι πολύ πιο χρήσιμα που έχουν αντικατασταθεί όλες οι ρουτίνες μου.

Ο τεράστιος αριθμός των λειτουργιών (ECS τηλεφωνικές κλήσεις τους μαθήματα) που υποστηρίζονται από το ECS φαίνεται τρομακτικό. Το Εγχειρίδιο Βοήθειας στο Διαδίκτυο καλύπτει κάθε τάξη με τα βασικά στοιχεία που χρειάζονται για να χρησιμοποιήσουν την κλάση. Το ECS προσφέρει επίσης μερικά δείγματα σεναρίων για να αποδείξει ακριβώς πώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν οι τάξεις για να επιτευχθεί μια λειτουργία. Για την πρώτη μου εισβολή στον προγραμματισμό σεναρίου ECS, επέλεξα μια αρκετά εύκολη λειτουργία που χρησιμοποιεί ένα ενιαίο gadget εξόδου καθώς και τρία είδη εισροών. Αυτή η λειτουργία ελέγχει το σύστημα ανακύκλωσης ζεστού νερού για το κύριο λουτρό. Το σύστημα ανταποκρίνεται σε ένα εγχειρίδιο ή μια είσοδο συμβάντος καθώς και να τρέχει μέχρι η θερμοκρασία της γραμμής επιστροφής να υπερβεί μια συγκεκριμένη θερμοκρασία ή να υφίσταται μια καθορισμένη αύξηση της θερμοκρασίας. Για να αποφευχθεί η συνεχής λειτουργία, ο χρόνος εκτέλεσης για την αντλία είναι περιορισμένη καθώς και παρέχεται ένα κλείσιμο εγχειριδίου.

Ένας διακόπτης τοίχου WS-1D-6 Dimmer καθώς και ένας ελεγκτής KPLD-Controller Αντικαταστήστε δύο single
μεταβαίνει σε ένα υπάρχον κουτί τοίχου. Το KPLD προσφέρει επιπλέον ευελιξία για εκσυγχρονισμό
καταστάσεις ενσωματώνοντας τόσο το dimmer όσο και τον ελεγκτή λειτουργεί σε μία μόνο μονάδα.
Όπως και με τους αυτόνομους ελεγκτές, όλα τα κουμπιά διακόπτη είναι προγραμματιζόμενα χρησιμοποιώντας το Upstart.

Η ανίχνευση θερμοκρασίας προσφέρεται από έναν υπάρχοντα αισθητήρα θερμοκρασίας TS-111 που διασυνδέεται με αναλογική είσοδο Stargate. Μια μονάδα συσκευής Pulseworx AM1 ελέγχει την ισχύ AC στην αντλία. Αυτή η ενσωματωμένη ενσωματώνει μια ρυθμιζόμενη συνάρτηση χρονικού ορίου που απενεργοποιεί την έξοδο καθώς και προβλήματα μια εντολή σύνδεσης όταν εμφανίζεται το Time Out. Οι εισόδους εγχειριδίου προέρχονται από δύο από τους δύο ελεγκτές επιφάνειας εργασίας KPCD-6 στην κύρια σουίτα ή έναν ελεγκτή τοίχου KPCW-6 στο κύριο λουτρό.

Όλοι οι ελεγκτές φωτίζονται, καθώς θέλησα να εγγυηθώ ότι τα φώτα υποδηλώνουν την κατάσταση του συστήματος, οι τρεις θέσεις. Το UPB το κάνει εξαιρετικά εύκολο. Η οθόνη “Λήψη στοιχείων” για τους ελεγκτές επιτρέπει σε κάθε φως σημάδι να συνδεθεί με οποιοδήποτε τύπο 16 συνδέσμων. Οι σύνδεσμοι δεν χρειάζεται να είναι αυτοί που συνδέονται με τη λειτουργία του διακόπτη, αν και αυτό είναι συχνά πολλά βολικά.

Ο προγραμματισμός του συστήματος ανακύκλωσης έλαβε δύο προσπάθειες πριν λειτουργούσε σωστά, καθώς και το πρόγραμμα είχε αρκετές βελτιώσεις από τότε. Αρχικά, η ανίχνευση της θερμοκρασίας δεν λειτούργησε καθώς φαίνεται να προκαλεί το σενάριο στο χρονικό όριο. Ένα σχόλιο στο Εγχειρίδιο Assist πρότεινε ότι η ECS ενημερώνει τα αναλογικά δεδομένα Stargate όταν ένα λεπτό. Ένα γρήγορο πείραμα έδειξε ότι η προσθήκη μιας καθυστέρησης ενός λεπτού μεταξύ των ελέγχων θερμοκρασίας ξεφορτωθεί το πρόβλημα του χρονικού ορίου του σεναρίου. Με αυτή τη ρύθμιση στο σενάριο του συστήματος ανακύκλωσης είχα την πρώτη μου λειτουργία λειτουργίας.

Οι λεπτομέρειες του τμήματος ανά διατομή αυτού του σεναρίου εξηγούνται λεπτομερώς στις παραγράφους που συμμορφώνονται επειδή προσφέρουν μια χρήσιμη εικόνα για τις λειτουργίες των ECs καθώς και της UPB. Το πραγματικό σενάριο είναι πρίσμα

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.