Το iPhone 4 – οι πρώτες μας εντυπώσεις, οι εξαιρετικές και φτωχές

το iPhone 4 προσγειώθηκε στο αυτοματοποιημένο σπίτι την ημέρα αργά, ωστόσο εδώ είναι το χαμηλό μας στο ακουστικό μετά από λίγες μέρες (παίζοντας γύρω) εξαντλητικές επιστημονικές δοκιμές συμπεριλαμβανομένων των δείγματος εικόνων καθώς και βίντεο…

Το υλικό – το νέο iPhone αισθάνεται σαν μια γενιά πάνω από τον προκάτοχό του. Καλύτερα από το κουτί αισθάνεται σαν ένα άλμα μπροστά στην ποιότητα. Η Apple δηλώνει ότι είναι πιο κοντά στο στυλ σε μια «παλιά κάμερα Leica», καθώς και η μεταφορά στυλ Braun έχει συζητηθεί πολλές φορές ήδη. Είναι λεπτότερο εκτός από λίγο στενότερο, καθώς κερδίζει μερικά γραμμάρια που όλα αυτά πηγαίνουν για να του προσφέρουν μια σταθερή, υψηλής ποιότητας αίσθηση στο χέρι σας. Η πίσω κατάσταση είναι τώρα γυαλί εκτός από το μπροστινό, καθώς και τα κουμπιά θα είναι ήδη εξοικειωμένα με τους χρήστες του iPhone

Η Apple Insurance ισχυρίζεται ότι είναι το πιο λεπτό smartphone στον κόσμο με την καλύτερη οθόνη επίσης. Δεν ακούσαμε και πολλές καταγγελίες σχετικά με την υψηλή ποιότητα της παλιάς οθόνης iPhone. Παρ ‘όλα αυτά στα 960 × 640 το νέο έχει τέσσερις φορές τα εικονοστοιχεία του προηγούμενου gen καθώς και με 326 pixel ανά ίντσα είναι τόσο απότομη όσο μια τυπωμένη σελίδα με λέιζερ. Με την οθόνη που τώρα συνδέεται απευθείας στο γυάλινο μέτωπο, η οθόνη Backlit LED είναι πραγματικά εξαιρετική. Χρειάστηκαν λίγες μέρες για να συνειδητοποιήσουμε τι μας θυμίζει η οθόνη καθώς και τελικά το καρφώσαμε. Καταλαβαίνετε όταν κοιτάζετε ένα εικονικό τηλέφωνο σε ένα έξυπνο κατάστημα τηλεφώνου, έχει συχνά ένα τυπωμένο αυτοκόλλητο σε αυτό που αντιπροσωπεύει αυτό που μοιάζει με την οθόνη. Είναι πάντα τόσο τραγανό καθώς και όμορφο, καθώς και πάντα μια απογοήτευση όταν βλέπετε την πραγματική οθόνη. Λοιπόν αυτό είναι η γνήσια οθόνη iPhone 4.

Εάν, όπως και εμείς, πηδάτε από το 3G και όχι το 3GS, θα αποκτήσετε επίσης μια πυξίδα καθώς και φωνητική κλήση / διαχείριση. Ο αισθητήρας έχει αυξηθεί κατά ένα με την προσθήκη ενός ενσωματωμένου γυροσκοπίου που υπόσχεται να φέρει πολύ πιο ακριβή χωρική τοποθέτηση εκτός από ορισμένα έξυπνα νέα παιχνίδια, χωρίς αμφιβολία.

Η κάμερα – δεν είναι υπερβολή στην κατάσταση που δεν μπορώ ποτέ να φέρω ξανά τη συμπαγή ψηφιακή βιντεοκάμερα μου. Η νέα βιντεοκάμερα 5MP στο πίσω μέρος είναι φανταστική. Το Tap-to-Focus λειτουργεί καλά καθώς και σας παρέχει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε περιορισμένες λήψεις βάθους βάθους που μοιάζουν πραγματικά με μια «σωστή» κάμερα. Το LED Flash είναι ένα κακό υποκατάστατο ενός Xenon ένα, ωστόσο, είναι χρήσιμο σε ορισμένες περιπτώσεις, ειδικά όταν ενεργοποιείται πλήρους απασχόλησης για εγγραφή βίντεο. Σε αυτή τη σημείωση η βιντεοκάμερα καταγράφει τώρα το βίντεο 720p HD σε 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Η υψηλή ποιότητα αυτού είναι εκπληκτικό – δείτε το δείγμα βίντεο παρακάτω – εκπληκτικό ότι έρχεται από ένα τηλέφωνο.

Δείγμα φωτογραφιών – κάντε κλικ για πρωτότυπα αρχεία

Το νέο μπροστινό μέρος VGA Res που ασχολείται με τη βιντεοκάμερα επιτρέπει βίντεο τηλεφωνικές κλήσεις με τη νέα λειτουργία του Apple ‘FaceTime’. Είχα ένα μέτωπο που ασχολείται με τη βιντεοκάμερα στο τηλέφωνό μου πριν από 4 χρόνια. Δεν το χρησιμοποίησα τότε, καθώς δεν μπορώ πραγματικά να δω ότι αυτό είναι οποιοδήποτε είδος διαφορετικού. Το Wi-Fi του μόνο για το 2010-καθώς η Apple δεν προσπαθεί να πείσει τους φορείς που χρησιμοποιούν ακόμη και πολύ περισσότερο από το εύρος ζώνης τους είναι μια μεγάλη ιδέα. Παρόλο που δεν είναι καινούργιο, είναι μια κοινή εφαρμογή της Apple, γυαλισμένο καθώς και καλά με το μηδέν config που απαιτείται από τον χρήστη.

CPU & Battery – Ένα από τα προτιμώμενα χαρακτηριστικά του νέου τηλεφώνου είναι κάτι που δεν θα δείτε ποτέ – την CPU της. Ακόμη και με τις πρώτες αναφορές που εμφανίζονται να δείχνουν ότι είναι υποβαθμισμένη σε σύγκριση με το iPad (το οποίο είναι επίσης εξουσίες), το iPhone 4 είναι εξαιρετικά εύκαμπτο. Οι εφαρμογές εισάγουν σε μια αναλαμπή καθώς και η εφαρμογή της βιντεοκάμερας, για παράδειγμα, φαίνεται εξαιρετικά γρήγορη σε σύγκριση με τον προκάτοχό της.

Η υποχώρηση μιας προσθήκης στη βελτιωμένη ισχύ του Α4 που ασχολείται με χαρακτηριστικά, επίσης, επιτρέπει να χτυπήσει μακριά στο κατάστημα ηλεκτρονίων στην περίπτωσή του, εκτοξεύοντας πολύ περισσότερο χρόνο εκτέλεσης σε μία μόνο χρέωση. Η μπαταρία διαφημίζεται ως προσφέροντας βελτίωση 16%. Ο χρόνος ομιλίας αυξάνεται από 5 σε 7 ώρες, καθώς και μία αξιολόγηση που ελέγξαμε, δήλωσε ότι το τηλέφωνο έκανε 38 ώρες σε ένα μόνο τέλος – αρκετά ανήκουστο στον κόσμο του smartphone αιχμής. Είναι τόσο νωρίς για εμάς να το επαληθεύσουμε καλύτερα τώρα (θα ενημερώσουμε αυτήν την ενότητα όταν καταλαβαίνουμε περισσότερα), ωστόσο, φαίνεται ότι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας του iPhone είναι μια σημαντική βελτίωση καθώς και ένα πάνω σε πολλά από τα νέα τηλέφωνα Android που βιώνουν Σε αυτόν τον τομέα.

iOS4 & Multi-tasking-Η νέα έκδοση 4 του λειτουργικού συστήματος της Apple Mobile φέρνει μερικές χρήσιμες προσθήκες όπως φακέλους (επιτέλους) καθώς και ένα ενοποιημένο εισερχόμενο με προβολή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με σπείρωμα. Παρ ‘όλα αυτά το Biggy στο iOS4 είναι multitasking. Πρόκειται για ειδική ψευδο-pseudo πολλαπλών εργασιών Apple, μην αφήνετε κανέναν να σας πει οποιονδήποτε διαφορετικό. Δηλώνοντας ότι, εδώ είναι τα τυπικά σενάρια που προσωπικά το χρειαζόμουν για να το λύσω …

RSS επισκέπτης προσωρινή αποθήκευση. Απαίτηση να μπορώ να ξεκινήσω τον επισκέπτη μου RSS (byline) λήψη των ιστοριών του καθώς και τις συναφείς εικόνες, στη συνέχεια να το αφήσω να κάνει το πράγμα του ενώ εγώ intrOduce Μια ακόμη εφαρμογή – αυτό λειτουργεί τώρα όπως απαιτείται με το iOS4!

Διατηρήστε τη σύνδεση IRC – Απαίτηση να μπορέσω να αφήσω τον πελάτη συνομιλίας Web Relay (Rooms & Colloquy) για να εξετάσω το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο για παράδειγμα, στη συνέχεια να επιστρέψω χωρίς να τελειώσει η συνεδρία μου – αυτό λειτουργεί τώρα όπως απαιτείται με το iOS4!

Διατηρήστε το GPS – Θέλω να συνεχίσει να με καθοδηγεί η εφαρμογή πλοήγησης (Tomtom), ακόμη και αν είναι διαθέσιμο ένα τηλεφωνικό κείμενο ή τηλεφωνική κλήση – αυτό λειτουργεί τώρα όπως απαιτείται με το iOS4!

Παίξτε Online Audio – Θέλω να συνεχίσω να το LSTEN στο online μου αυτήν την εβδομάδα στο Tech App (TWIT) εκπομπές κατά τη διάρκεια της περιήγησης καθώς και την ανάγνωση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου – αυτό λειτουργεί τώρα όπως απαιτείται με το iOS4!

Θέλω να τρέξω το Instapaper στο παρασκήνιο καθώς και να αναζωογονήσω τακτικά το περιεχόμενό του, κατεβάζοντας τις πιο πρόσφατες ιστορίες που έχω αποθηκεύσει – αυτό εξακολουθεί να μην λειτουργεί με το iOS4.

Έτσι 4 από τα 5 τότε, όχι κακό. Υποθέτουμε ότι η Apple θα διευρύνει τον αριθμό των API που προσφέρονται στους σχεδιαστές, καθώς και σε πολλά σενάρια που παραμένουν θα εξυπηρετηθούν στο μέλλον. Η διαφημιζόμενη ανοδική πορεία αυτού του τύπου πολλαπλών εργασιών είναι η βελτιωμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, καθώς φαίνεται ότι συμβαίνει αυτό. Το τηλέφωνο έχει τώρα 512MB μνήμης RAM (διπλάσιο από αυτό των 3Gs καθώς και ακόμη και του iPad) που βοηθά να διατηρούν την ταχύτητα της άμεσης αλλαγής για αυτές τις «παύσεις» εφαρμογών.

Η εφαρμογή λογισμικού – νέες εφαρμογές της σημείωσης περιλαμβάνουν την έκδοση iPhone των iBooks (δωρεάν). Τώρα μπορείτε να κατεβάσετε ένα βιβλίο στο iPad καθώς και να αρχίσετε να το ελέγχετε. Στη συνέχεια, πάρτε μερικές σελίδες στο μεσημεριανό σας διάλειμμα στο iPhone, και τα δύο μηχανήματα που συγχρονίζουν την τοποθεσία σας – a la Kindle.

Η εφαρμογή iMovie (£ 2.99) σας επιτρέπει να πάρετε αυτό το εκπληκτικό βίντεο 720p που έχετε καταγράψει καθώς και να το επεξεργαστείτε καλύτερα στο τηλέφωνο. Η προκύπτουσα έξοδος είναι εκπληκτική, καθώς μπορεί γρήγορα να έχετε ένα γυαλισμένο βίντεο που αναζητούν τις διακοπές σας, καθώς και να μεταφορτωθείτε απευθείας στο YouTube προτού εμφανίσετε το σπίτι (αν και θα απαιτήσετε να το μεταφέρετε σε έναν υπολογιστή πολύ πρώτα Υποβάλετε το στο YouTube στο πλήρες 720p res). Ακολουθεί ένα γρήγορο δείγμα βίντεο που έχει καταγραφεί, καθώς και επεξεργασμένο αποκλειστικά στο iPhone 4 από τον αυτοματοποιημένο επισκέπτη House Paul Gale (κάντε διπλό κλικ στο βίντεο για να ανοίξετε σε νέο παράθυρο καθώς και στη συνέχεια να το δείτε σε πλήρη οθόνη 720p).

Το ζήτημα – οι 4 εισήγαγαν με τη δική του συζήτηση με βάση το «καινοτόμο σχεδιασμό» που ενσωματώνει τις κεραίες στη ζώνη από ανοξείδωτο χάλυβα που τρέχει γύρω από το τηλέφωνο. Ενώ τα βίντεο εμφανίστηκαν δείχνοντας άλλα τηλέφωνα που κάνουν το ίδιο, (και υπήρξε ένα παρόμοιο πρόβλημα με το Nexus One) – φαίνεται εκπληκτικό το γεγονός ότι ο Cupertino μπορεί να έχει κυκλοφορήσει το τηλέφωνο με ένα βασικό ελάττωμα σαν αυτό. Ήμασταν σε θέση να το αναπαράγουμε εδώ γρήγορα, καθώς εμφανίζεται όπως σε περιοχές κακών σημάτων iPhone ατόμων θα πρέπει να ανακαλύψουν για να κρατήσουν το τηλέφωνο με ειδική μέθοδο (pinky out) ή να προσθέσουν έναν προφυλακτήρα ή άλλη κατάσταση για να διορθωθούν αυτό το πρόβλημα. Κάνει την Apple να φαίνεται αρκετά ανόητη-χρειάζεται μια προσθήκη όπως αυτή σε ένα νέο state-of-the-art smartphone ακριβώς έτσι ώστε να μπορεί να λειτουργήσει σωστά είναι αρκετά συγκλονιστική. Η απάντηση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Steve Jobs – “Απλά αποτρέψτε το να το κρατάτε με αυτόν τον τρόπο” έχει επίσης γίνει για να φανεί αρκετά crass όταν κοιτάζετε ακριβώς πώς το demo’d, καθώς και ακριβώς πώς όλο το διαφημιστικό υλικό τους δείχνει το τηλέφωνο που κρατιέται.

Τιμολόγηση – Ενώ πολλές αξιολογήσεις των ΗΠΑ του iPhone έχουν στρογγυλοποιήσει ευθέως την AT & T ως το πιο σημαντικό δυσμενείς με το τηλέφωνο, είμαστε τυχεροί που μπορούμε να επιλέξουμε από όλους τους μεγάλους μεταφορείς στο Ηνωμένο Βασίλειο. Εδώ είναι μερικοί χρήσιμοι σύνδεσμοι για να σας βοηθήσουν να επιλέξετε ποια προσφορά είναι η καλύτερη για εσάς.

Το μέλλον – όταν το αρχικό iPhone εισήγαγε το 2007, έφερε μια μεγάλη πρόοδο στον κόσμο των smartphone μια νύχτα. Παρ ‘όλα αυτά δεν είναι πλέον μια δεκαετία μπροστά από τον διαγωνισμό. Το Android είναι ζεστό στις θεραπευτικές του, καθώς έχει σημαντικά πλεονεκτήματα σε σχέση με το iPhone σε ορισμένες περιοχές. Οι ειδοποιήσεις είναι μία από τις πιο προφανείς, ωστόσο, το Android κερδίζει επίσης το άνοιγμα, τη φωνητική είσοδο, καθώς και την εντελώς δωρεάν ενσωματωμένη στροφή με τη σειρά Google Navigation (αυτή η λειτουργία θα φτάσει ποτέ στο iPhone με τον ισχυρό ανταγωνισμό μεταξύ των δύο επιχειρήσεων τώρα ?).

Το iPhone εξακολουθεί να κερδίζει την ατομική εμπειρία, το UI, τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, την οθόνη, την υψηλή ποιότητα υλικού καθώς και το τεράστιο – το κατάστημα εφαρμογών του. Η καθαρή επιλογή (πλησιάζει το ένα τέταρτο των εκατομμυρίων εφαρμογών) καθώς και η υψηλή ποιότητα είναι εντελώς ασυναγώνιστη. Σε ένα σοφό πλαίσιο σπιτιών δεν υπάρχει απλώς εναλλακτικός αν θέλετε τις καλύτερες εφαρμογές καθώς και την ευρύτερη επιλογή των χειριστηρίων του συστήματος – προσφέρονται πρώτα, καθώς και συχνά αποκλειστικά στο iPhone.

Ωστόσο, με 60 gadgets Android που προσφέρονται επί του παρόντος από 21 ΚΑΕ καθώς και η Google αποκάλυψε μόλις την περασμένη εβδομάδα ότι 160.000 νέα gadgets Android ενεργοποιούνται καθημερινά, είναι κατάργηση ότι είναι μόνο θέμα χρόνου πριν το Android ξεπεράσει το iPhone σε τεράστιους αριθμούς. Καθώς αυξάνεται η εγκατεστημένη βάση, είναι υποχρεωμένη να είναι πολύ περισσότεροι σχεδιαστές που θα δημοσιεύσουν και στις δύο πλατφόρμες.

Σίγουρα δεν είναι όλα ρόδινα στο Android GArden είτε. Η κατανόηση αυξάνεται ότι το πιο cool Android τηλέφωνο διαρκεί μόνο για 5 λεπτά καθώς το επόμενο νέο καθώς και το βελτιωμένο gadget έρχεται τόσο γρήγορα. Τουλάχιστον με το iPhone μπορείτε να έχετε το “καλύτερο” για ένα ολόκληρο έτος. Ομοίως, η πρόσφατη είδηση ​​ότι έως και 1 στις 5 εφαρμογές Android ενδέχεται να έχουν προβλήματα προστασίας της ιδιωτικής ζωής με 1 στους 20 που έχουν την ικανότητα να στείλουν μηνύματα SMS σε αριθμούς υψηλής ποιότητας χωρίς την κατανόηση του ιδιοκτήτη είναι μια ανησυχία.

Αλλά μας αρέσουν οι εντελώς δωρεάν υπηρεσίες Google – που ήταν προσεκτικοί για να μην κλειδωθούν στο οικοσύστημα MobileMe της Apple, προτιμώντας τον συνδυασμό του Gmail, των επαφών Google, του ημερολογίου Google καθώς και του Dropbox. Οι επαφές μας καθώς και τα ημερολόγια ήταν επάνω, καθώς και τρέχοντας στο νέο iPhone – όλα συγχρονίζοντας τον αέρα – στιγμές μετά τη δημιουργία του λογαριασμού μας στο Gmail. Αν επιλέξαμε ποτέ να αλλάξουμε τις πλατφόρμες στο μέλλον, θα είναι εξίσου απλό.

Ένα πράγμα είναι σίγουρο. Μας αρέσει ο ανταγωνισμός μεταξύ του iOS καθώς και του Android. Οδηγεί την ανάπτυξη σε μια ταχύτητα που δεν έχει δει ποτέ πριν, καθώς είναι εμείς οι καταναλωτές που είναι αυτοί που επωφελούνται.

Συμπεράσματα – Το iPhone είναι και η μεγάλη πρόοδο σε σχέση με το 3G καθώς και το 3GS; Σίγουρα. Η βιντεοκάμερα από μόνη της αξίζει την αναβάθμιση. Ενώ η οθόνη είναι εκπληκτική, μπορεί να είναι λιγότερο σημαντική καθημερινά για εμάς. Είναι η ταχύτερη CPU, η μνήμη RAM 512MEG, το στοιχείο λεπτότερου τύπου καθώς και η ψευδο -multitasking που ενσωματώνονται για να κάνουν την πιο σημαντική αντίληψη εδώ. Υπάρχει ακριβώς αυτό το αίσθημα αίσθησης πάνω από το ζήτημα της κεραίας. Θα είναι συναρπαστικό να βλέπουμε ακριβώς πώς καθιερώνει στη γη της αγωγής κατηγορίας δράσης.

Θέλουν περισσότερα? – Ακολουθήστε μας στο Twitter, όπως και εμείς στο Facebook ή εγγραφείτε για τη ροή RSS. Μπορείτε ακόμη να λάβετε αυτές τις ειδήσεις που παρέχονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, απευθείας στα εισερχόμενά σας κάθε μέρα

Μοιραστείτε αυτό:
Facebook
Κελάδημα
Ερυθρός
LinkedIn
Pinterest
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Περισσότερο

Whatsapp
Τυπώνω

Σκυϊδάκι
Ουρανός

Τηλεγράφημα
Τσέπη

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.