Το Marmitek X10 Easy Icon 10RF Remote

Το Marmitek μόλις κυκλοφόρησε το τελευταίο τηλεχειριστήριο και όπως υποδηλώνει το όνομα, το X10 Easy Icon 10RF θα απευθύνει έκκληση σε οικιακούς αυτοκινητιστές με ρυθμίσεις X10.

“Σήμερα εισάγουμε ένα νέο καθολικό τηλεχειριστήριο, αλλά όχι μόνο ένα κοινό! Το Easy ICON10 RFTM έχει ένα RF-Transmitter και επομένως μπορεί να συνδυαστεί με προϊόντα επέκτασης υπέρυθρης επέκτασης Marmitek, όπως ο έλεγχος οπουδήποτε. Χαρακτηριστικά-Επιλέξτε κανάλια χρησιμοποιώντας αναγνωρίσιμα λογότυπα δικτύου, εξατομικεύστε το τηλεχειριστήριο για κάθε άτομο στον οικιακό, φιλικό προς το χρήστη οδηγό κάνει τον προγραμματισμό πολύ εύκολο.

Επίσης, είναι το βέλτιστο για τη λειτουργία του συστήματος Marmitek X-10. Είναι, φυσικά, συμβατό με το ActiveHome και το ActiveHomepro! Αυτός ο ελεγκτής X-10 είναι μοναδικός, καθώς όλοι οι κώδικες σπιτιών μπορούν να χρησιμοποιηθούν ταυτόχρονα. Το πιο φιλικό προς το χρήστη τηλεχειριστήριο ποτέ. Το μόνο που θα χρειαστείτε ποτέ.

Επιλέξτε ένα κανάλι χρησιμοποιώντας τα γνωστά λογότυπα δικτύου. Δεν χρειάζεται πλέον να θυμάστε ποια κανάλια είναι τα αγαπημένα σας δίκτυα.

Εξατομικεύστε το τηλεχειριστήριο για κάθε μέλος της οικογένειας – σταθερά αγαπημένα κανάλια για εσάς, τον σύντροφό σας, τα παιδιά σας και ακόμη και τους (μεγάλους) γονείς και το μπέιμπι σίτερ (έως και 10 χρήστες).

Εγγυημένη για να συνεργαστείτε με όλους εσάς και οποιοδήποτε άλλο εξοπλισμό A/V που αγοράζετε στο μέλλον (εξαιρετικά ολοκληρωμένη προ-προγραμματισμό με τη μονάδα μάθησης).

Εκτός από τις συσκευές 10 A/V (τηλεόραση, αποκωδικοποιητής, DVD, κουτί set-top κ.λπ.), μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τις μονάδες Marmitek X-10 που χρησιμοποιούνται για τη λειτουργία φωτισμού και ηλεκτρικών συσκευών.

Με εύχρηστη λειτουργία μακροεντολής στο σπίτι: με 1 πατήστε ένα κουμπί μπορείτε να αλλάξετε όλο τον εξοπλισμό σας και τον φωτισμό X-10 στη σωστή ρύθμιση.

Προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) € 79,95

www.marmitek.com

Μοιραστείτε αυτό:
Facebook
Κελάδημα
Ερυθρός
LinkedIn
Pinterest
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Περισσότερο

Whatsapp
Τυπώνω

Σκυϊδάκι
Ουρανός

Τηλεγράφημα
Τσέπη

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.