Στο ταξίδι της Suzanne Dimma στο Devi Garh Hotel στην Ινδία

η Suzanne Dimma μοιράζεται κίνητρα από το τελευταίο της ταξίδι στην Ινδία.
Εάν συμμορφώνεστε μαζί μου στο Instagram ή ελέγχετε την επιστολή του συντάκτη μου στο τεύχος Ιανουαρίου, σίγουρα είδατε τις φωτογραφίες από το ταξίδι μου στην Ινδία αυτό το περασμένο φθινόπωρο. Ο χρόνος μου υπήρχε ένα όνειρο τόνων κοσμημάτων καθώς και εξωτικά κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα. Τα χρώματα των αρχαίων παλατιών, των αγορών με ταραχώδη γεύση καθώς και των πανέμορφων saris ήταν μεθυστικά, καθώς και με άφησαν πρόσφατα επηρεάστηκαν για το 2016. Μετά το κόστος του κόστους σε πόλεις όπως το Δελχί, το Jaipur καθώς και το Jodphur, Arriz καθώς και εγώ κατευθυνθήκαμε στη χώρα , όπου μείναμε στο χωριό Delwara έξω από το Udaipur. Τα καταλύματά μας υπήρχαν εκπληκτικά – ένα που έφερε το παλάτι που κατανοούσε ως Devi Garh. Το εσωτερικό στυλ ήταν standout, καθώς και προσέφερε μια νέα άποψη για το πώς σκοπεύω να προσεγγίσω το σπίτι μου φέτος. Πίστευα ότι θα μοιραστώ μια περιήγηση στα εδάφη, ώστε να μπορείτε να κερδίσετε κάποια φρέσκια έμπνευση.

Το παλάτι του 18ου αιώνα έφερε με αγάπη με μια εκτίμηση για την πλούσια ιστορία του κτιρίου καθώς και για το πέρασμα του χρόνου. Αυθεντικά αλλά σύγχρονα, ρουστίκ και πνευματικά είναι τα λόγια που έρχονται στο μυαλό. Η μετακίνηση με το παλάτι ήταν σαν διαλογισμός με τα πόδια. Arriz καθώς και μου άρεσε να είμαι εκεί τόσο πολύ που παρατείναμε τη διαμονή μας.

Φωτογράφος: Suzanne Dimma

Εισερχόμενοι στο έδαφος, χαιρετίσαμε από πλούσιες φυτεύσεις, μια σειρά προσεκτικά καταρράκτη πέτρινων βημάτων, καθώς και μονοπάτια πλαισιωμένα από στενές κούτσουρες νερού καθώς και εξαιρετικά ξηρούς πέτρινους τοίχους.

Φωτογράφος: Suzanne Dimma

Η κεντρική εστίαση του ξενοδοχείου είναι η αξιοσημείωτη πέτρινη πισίνα που φαινόταν να παίρνει ένα στυλ από τα διάσημα βήματα της Ινδίας.

Φωτογράφος: Suzanne Dimma

Με τους λόφους Aravalli ως σκηνικό, η ρύθμιση της πισίνας ήταν εκπληκτική. Κάθε βράδυ ο ήλιος που βρίσκεται πίσω από την πισίνα ήταν το αστέρι της παράστασης.

Φωτογράφος: Suzanne Dimma

Εδώ είναι το Bar Lounge με θέα στην πισίνα καθώς και το γύρω χωριό όπου παρακολουθήσαμε το ηλιοβασίλεμα κάθε βράδυ. Ήταν γεμάτο με κουκκίδες γεμάτα μαξιλάρια. Ήταν επίσης ο πιο ζωντανός χώρος στο ξενοδοχείο.

Φωτογράφος: Ευγενική προσφορά του IndextiveIndianweddings.com

Το φρούριο βρίσκεται σε ένα λόφο, όπως μπορείτε να φανταστείτε, υπήρξε μεγάλη αναρρίχηση! Καθώς ανεβαίνετε ψηλότερα στο κτίριο, οι απόψεις γίνονται περισσότερο και πιο εντυπωσιακές, όπως αυτό στο ξενοδοχείο, καθώς και το χωριό πέραν αυτού. Προφανώς, όταν το παλάτι εξακολουθούσε να κατοικείται από τα δικαιώματα, η βασίλισσα θα περάσει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου της σκαρφαλωμένο σε μια επιφυλακή με αυτή την ίδια ακριβώς άποψη στο χωριό.

Το πολύπλοκο σχέδιο του ξενοδοχείου βασίστηκε στην κατακόρυφη θέση του χώρου, με κλιμακοστάσια που φτάνουν σε κάθε γωνιά καθώς και συστάδες αυλών με χώρους που τρέχουν από αυτά. Κάθε αυλή έδειξε πάντα ένα μεγάλο μαρμάρινο μπολ γεμάτο λουλούδια, magnolias ή αυξημένα πέταλα για να χαιρετήσουν τους επισκέπτες.

Φωτογράφος: Suzanne Dimma

Η εξερεύνηση του παλατιού αφορούσε την ανακάλυψη σε κάθε στροφή. Είχαμε τόσο πολλή διασκέδαση να πλοηγούμε στον λαβύρινθο των κλιμακοστασίων καθώς και στα περάσματα. Στους δημόσιους χώρους, οι υπαίθριοι χώροι πλαισιωμένοι από μια σειρά διακοσμητικών πέτρινων καμάρων ζωγραφισμένα λευκά. Ο πανέμορφος σχεδιασμός καθώς και η αίσθηση της ροής σήμαινε ότι υπήρχε εξαιρετικά bit απαίτηση για περιττή διακόσμηση.

Μετακινώντας με το ξενοδοχείο τη νύχτα με το μαλακό φωτισμό, ο ήλιος, ανεβαίνοντας ζεστή και μαλακή μουσική που παίζει στο χωριό αισθάνθηκε σαν ένα όνειρο.

ΦουσκάλαςTographer: Suzanne Dimma

Αυτό είναι το τυπικό σαλόνι, το οποίο χρησιμοποίησε ως την αίθουσα χορού όταν ο Raj κατοικούσε το παλάτι. Προφανώς ο βασιλιάς θα καθόταν στο ένα άκρο καθώς και η βασίλισσα στο άλλο, ενώ οι άνθρωποι χόρευαν κάτω. Δεδομένου ότι επισκεφθήκαμε κατά τη διάρκεια του Diwali, αυτός ο χώρος ήταν γεμάτος με μαγευτική μουσική που ανέβαινε από το χωριό παρακάτω.

Φωτογράφος: Suzanne Dimma

Οι σουίτες ήταν κυρίως λευκές με ένα ποπ χρώμα, καθώς και ήταν επενδυμένες στο περιφερειακό μάρμαρο καθώς και το terrazzo για να κρατήσουν τα πράγματα φοβερά και άνετα. Ήταν τόσο σύγχρονη όσο και κομψή. Εντυπωσιάστηκα ιδιαίτερα από το στυλ πλατφόρμας All-Marble για τα κρεβάτια καθώς και τους καναπέδες. Τα χαμηλά μαρμάρινα βήματα που τρέχουν την περιφέρεια του χώρου ήταν ιδανικά για τη διατήρηση των περιουσιακών στοιχείων.

Φωτογράφος: Ευγενική προσφορά του Booking.com

Πέρασα ώρες ανάγνωσης καθώς και διαλογισμό στο κάθισμα του παραθύρου μας με τα μαξιλάρια του σαφράν, καθώς και την απαλή θέα στους λόφους.

Φωτογράφος: Suzanne Dimma

Το μπάνιο ήταν επίσης τυλιγμένο σε περιφερειακό λευκό μάρμαρο. Μου άρεσε η συμμετρική δημιουργία με τη μεγάλη κεντρική μπανιέρα που πλαισιώνεται με την αντιστοίχιση και των ματαιοδοξιών του. Η τεράστια ξύλινη πόρτα παρήγαγε μια αξιοσημείωτη είσοδο.

Φωτογράφος: Suzanne Dimma

Εξερευνήσαμε το ξενοδοχείο καθώς και την προεδρική σουίτα, όπου το επίκεντρο ήταν αυτή η προσωπική πισίνα, ομοίως πλήρως επενδυμένη από πέτρα με θέα στους λόφους πέρα.

Φωτογράφος: Suzanne Dimma

Αυτή είναι μια πέρκα στην εξαιρετικά κορυφή του παλατιού που ήταν αρχικά τα τετράγωνα της βασίλισσας. Όπως και τα περισσότερα από τα παλάτια που επισκεφθήκαμε, οι καθρέφτες τοποθετήθηκαν στους τοίχους για μια εορταστική αίσθηση λάμψης. Κατόπιν αιτήματος, το ξενοδοχείο θα έδινε αυτή την περιοχή για μια προσωπική γευστική εμπειρία γεμάτη από τα κεριά. Ήταν πέρα ​​από το μαγικό.

Φωτογράφος: Suzanne Dimma (δεξιά)

Ο σχεδιαστής του ξενοδοχείου, Rajiv Saini, περιελάμβανε πολλά από τα αντικείμενα που ανακαλύφθηκαν από τις ανασκαφές καθώς και στις αποκαταστάσεις των ξενοδοχείων. Αυτή είναι η μεταφορά που εισήχθη η βασίλισσα κατά τη διάρκεια επισκέψεων του χωριού. Σε αυτό το χώρο, οι τοίχοι καλύπτονται από αρχικές ζωγραφιές από τον 18ο αιώνα και έφυγαν όπως βρέθηκαν.

Φωτογράφος: Ευγενική προσφορά του Booking.com

Φάγαμε πρωινό σε αυτή την υπέροχη εξωτερική βεράντα. Και το δείπνο κρατήθηκε συχνά σε αυτό το ανώτερο αίθριο. Τα επιτραπέζια σκεύη ήταν τέχνη από μόνη της. Κάθε λεπτομέρεια θεωρήθηκε για μια συνολική εμπειρία.

Φωτογράφος: Suzanne Dimma (δεξιά); Ευγενική προσφορά του booking.com

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.