Χριστουγεννιάτικες έννοιες εικόνων για την κάρτα που μπορείτε να κάνετε τον εαυτό σας

εδώ είναι, όλοι οι Merrymakers του κόσμου: η Χριστουγεννιάτικη Κάρτα του 2012.

Προφανώς είναι ένα παιχνίδι για το έθιμο να αφήσουμε λίγο γάλα καθώς και μπισκότα έξω για το Santa, με μια μεγάλη δόση της αλήθειας ότι το φαγητό χωρίς επιτήρηση στο σπίτι μας δεν παραμένει χωρίς επίβλεψη για εξαιρετικά μεγάλο χρονικό διάστημα. Με κάποιο θαύμα μπορέσαμε να βγάλουμε αυτό το πλάνο χωρίς να χρειαστεί να photoshop τα δύο από αυτά μαζί. Κανονικά η Clara είναι όλα τα Burger’s Grill – υποδεικνύοντας ότι τα μπουλόνια του μπιφτέκι πριν από την πρώτη βολή έχει σπάσει. Ωστόσο, προφανώς παίζουν καλά μαζί όταν υπάρχουν απολαύσεις.

Τα προτιμώμενα βίντεο μας

Αυτά είναι μόνο μερικές εξόδους από τη συνεδρίαση της εικόνας μας, την οποία πραγματικά δεν ξεκινήσαμε μέχρι μετά τον ύπνο της Clara. Και πάλι, ένα ακόμη χριστουγεννιάτικο θαύμα ήταν στη δουλειά εδώ. Δεν ήταν μόνο ένας άγγελος για το σουτ (πιθανώς από τότε που είχε ένα πιάτο γεμάτο μπισκότα), ωστόσο, παρά τη βιασύνη ζάχαρης μετά τις 8μμ, ευτυχώς κοιμήθηκε μόνο εκτός από το συνηθισμένο.

Η Κλάρα άρεσε την αλήθεια ότι ο Burger σκεφτόταν έτσι το γάλα (“Περισσότερα μπισκότα για μένα!”) Ότι προσπάθησε τακτικά να τον καλέσει να πιει πολύ περισσότερο από αυτό.

Αλλά τελικά ο Burger κατέληξε να είναι πολύ περισσότερο να σκεφτόμαστε το άλλο σνακ, το οποίο έδειχνε ότι έπρεπε να τραβήξουμε το βύσμα στο set-up (χωρίς σοκολάτα για σκύλους!).

Αλλά παρά το απότομο τέλος, είμαστε ακόμα ψυχικοί για το αποτέλεσμα. Ιδιαίτερα λαμβάνοντας υπόψη ότι αυτό το στυλ στα Tinyprints το έκανε ακόμη πιο εορταστικό. Yup, χτυπήσαμε λίγο φέτος (πάνω από το κανονικό CVS ή την εκτύπωση στόχου), καθώς και για μια πιο βαρύ χαρτί με μικρά αποτυπώματα. Ωστόσο, χάρη σε μια δωρεάν προώθηση αποστολής που τρέχουν, καθώς και έναν κωδικό κουπονιού που εξετάσαμε (χάρη στο Google), μπορέσαμε να εξοικονομήσουμε $ 30 στην παραγγελία μας.

Μιλώντας για τα προηγούμενα χρόνια, εδώ είναι μια γρήγορη ανασκόπηση για εσάς: Εδώ είναι η κάρτα του περασμένου έτους:

Και το ένα από το 2010 (όπου πραγματικά φωτογραφίζαμε αυτό το τόξο στο κεφάλι της Clara για να βοηθήσουμε τους συγγενείς των μεγάλων αποστάσεων να έχουν κατά νου ότι είναι μια She).

Και τελικά η κάρτα μας από το 2009, ενώ περιμένουμε ακόμα την άφιξη της Clara με τη συμμόρφωση με τον Μάιο …

Και με αυτό, είμαστε έτοιμοι να περάσουμε την υπόλοιπη ημέρα των Χριστουγέννων με την οικογένειά μας. Ελπίζουμε ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν όλοι καταπληκτικές διακοπές, καθώς και και απολαμβάνουν μερικά εξαιρετικά τρόφιμα, διασκέδαση, οικιακό χρόνο, ξεκούραση ή οτιδήποτε άλλο κάνει αυτό το πιο καταπληκτικό χρόνο του χρόνου. καθώς και ευχαριστίες για την ανάγνωση του ιστολογίου μας. Είμαστε ευγνώμονες για εσάς.

UPDATE: Μπορείτε να επιθεωρήσετε όλη την προτιμώμενη διακόσμηση διακοπών που ανακαλύπτει εδώ – πολλά από τα οποία είναι κάτω από $ 15!

Περισσότερα άρθρα από την Young Home Love

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.