Εμπνευσμένοι χώροι: Το πιο κομψό γραφείο συνεργασίας στο Τορόντο

Πάρτε μια ιδέα στυλ από την εκλεκτική vintage εμφάνιση αυτού του χώρου συνεργασίας του Τορόντο.

Ο East Space άνοιξε τον Ιανουάριο του 2015 ως κοινή προσπάθεια μεταξύ του Derreck Martin – ο οποίος έχει προεξέχοντες αντίκες του Τορόντο – καθώς και τον αδελφό του Sam Martin. “Επιθυμούσαμε μια περιοχή co-op που καταβάλλει το επιτόκιο τόσο για το στυλ όσο και για τον πολιτισμό, όπου κάποιος μπορεί να τρέχει τις καθημερινές του συναλλαγές εύκολα καθώς και να έχει την ευκαιρία να συνεργαστεί ή να αλληλεπιδράσει κοινωνικά με άλλα μέλη”, δηλώνει ο Derreck.

Η προκύπτουσα περιοχή είναι μεγάλη και άνετη, αναμειγνύοντας εφεδρικές βιομηχανικές πινελιές, πλούσιες δομές καθώς και αντίκες ανακαλύπτει από όλο τον κόσμο με ευκολία. Τα ημι-ιδιωτικά γραφεία, μια αίθουσα συνεδριάσεων, ένας χώρος κουζίνας, καθώς και οι χώροι σαλόνι παρέχουν στους μελές χώρο για εργασία καθώς και κοινωνικοποίηση, καθώς και το κτίριο είναι ανοιχτό 24 ώρες την ημέρα, παρακινώντας όλους να το αντιμετωπίσουν σαν σπίτι. Ο Derreck καθώς και ο Σαμ σχεδιάζουν να προσθέσουν πολύ πιο ικανοποιητικούς χώρους για μικρές ομάδες ή νεοσύστατες επιχειρήσεις, καθώς και ένα στούντιο υπόγειων ηχογραφήσεων καθώς και το Cinema Room, που τροφοδοτεί με μουσικούς, κινηματογραφιστές καθώς και άλλους καινοτόμους τύπους. “Είναι πάντα βουητό, έτσι επεκτείνουμε”, δηλώνει ο Derreck. “Μόλις γεμίσουμε ένα χώρο, μπαίνουμε στο επόμενο.”

Ρίξτε μια ματιά μέσα σε αυτή την εκλεκτική περιοχή συνεργασίας του Τορόντο, καθώς και να δείτε τον ιστότοπό τους για να ανακαλύψετε ότι θα καταλήξετε να είστε μέλος.

Το κτίριο Century ήταν όταν ένα εργοστάσιο προϊόντων μαρμελάδας (“το είδος που έβαλε σε ζελέ Donuts”, περιγράφει το Derreck) καθώς και ένα στούντιο ηχογράφησης που κατανοούσε ως εργοστάσιο μαρμελάδας. Ο Derreck καθώς και ο Σαμ πήραν την περιοχή πίσω στα βιομηχανικά οστά της, καθώς και τα προστιθέμενα στρώματα πατίνας με κομμάτια από 507 αντίκες, λαμβάνοντας κίνητρα από ανοιχτό σχέδιο New York Lofts καθώς και αβίαστα μεγάλα καταστήματα L.A. όπως η Isabel Marant, η σειρά επίσης ως παλαιά καταστήματα παρωχημένο.

Οι προσαρμοσμένες δερμάτινες επενδύσεις σε εστιατόριο έχουν μια κλασική, ζωντανή αίσθηση, καθώς και περιοχή εφοδιασμού για εργασία, φαγητό καθώς και κοινωνικοποίηση. Τα παλαιά αυστριακά κυνηγετικά τρόπαια είναι μια ρουστίκ αντίθεση με τα μητροπολιτικά γυαλισμένα δάπεδα από σκυρόδεμα, καθώς και παρόλο που το Bingo Board δεν λειτουργεί, εξακολουθεί να είναι μια άκρη για την εξισορρόπηση της εργασίας καθώς και για το παιχνίδι. Μεγάλο μέταλλο καθώς και γυάλινες πόρτες προκαλούν μια αίθουσα που άνοιξε αυτό το καλοκαίρι.

Ο Derreck έφερε τα διάσημα σκαμνιά του Τολέδο για να συμπληρώσει τους παραδοσιακούς μάρμαρο μετρητές καθώς και το Backsplash Train Tile. Ανακάλυψε τα φώτα με κρεμαστά σε ένα σταθμό τερματισμού στο Κεμπέκ που αναπτύχθηκε στη δεκαετία του 1950. Η ένδειξη του λογότυπου νέον έγινε ιδιαίτερα για τον ανατολικό χώρο καθώς και προσθέτει ένα bit flash στον κατά τα άλλα διάστημα.

Το μάρμαρο στο πάγκο της κουζίνας επαναλαμβάνεται από την επιφάνεια του παλαιού μάρμαρο καθώς και των τραπεζιών από χυτοσίδηρο από την Ιταλία. Οι λαμπτήρες της δεκαετίας του ’60 δίπλα στα Banquettes έχουν έκκληση διαστημικής ηλικίας, καθώς και οι μικτές και αντιστοιχισμένες καρέκλες χρησιμεύουν ως πρόσθετα καθίσματα με το Flair στα μέσα του αιώνα. Vintage Φωτογραφίες των αστικών τοπίων δείχνουν το κέντρο του Τορόντο.

Αντί για σκυρόδεμα καθώς και μάρμαρο, ο χώρος σεμιναρίου χρησιμοποιεί την μαλακότερη δομή του ξύλου. “Το επιθυμήσαμε να έχουμε την αίσθηση μιας παλιάς, σκοτεινής βιβλιοθήκης”, δηλώνει ο Derreck. Το κεντρικό κομμάτι είναι ένα τραπέζι ζωντανού άκρου που κατασκευάστηκε από ένα δέντρο από την περιουσιακή ιδιοκτησία του East Space που ανατράπηκε από μια καταιγίδα πάγου. Οι παγωμένες γυάλινες αποχρώσεις στον σύγχρονο πολυέλαιο του Cloud από το στούντιο του Στούντιο της Ν.Υ.

Το Derreck καθώς και ο Sam ανακατασκευάστηκαν τα αρχικά ξύλινα πατώματα του κτιρίου καθώς και τα δοκάρια, καθώς και τα άφησαν στη θέση τους. “Έπρεπε να απογυμνώσουμε περίπου 100 χρόνια χρώματος [οι δοκοί]”, δηλώνει ο Derreck. Τα γυαλιά καθώς και τα διαμερίσματα χάλυβα καθώς και οι τοίχοι του συνεδρίου ήταν κατασκευασμένα από το κατάστημα 507 Antiques, καθώς και παρέχουν στα μέλη κάποια ιδιωτική ζωή για να εργαστούν χωρίς να κάνουν την περιοχή να αισθάνεται κλειστή.Οι λαμπτήρες του αρχιτέκτονα σε κάθε γραφείο εφοδιασμού τόσο φωτισμού εργασίας όσο και ένα χτύπημα βιομηχανικού στυλ. Για να ολοκληρώσει τους σταθμούς εργασίας, ο Derreck έσπασε μια παρτίδα πρωτότυπων καρέκλες Eames από τον Herman Miller από ένα κτίριο γραφείων που έκλεισε. “Ήταν μια πραγματική κλέψιμο”, λέει.

Ένα τραπέζι καφέ που καλύπτεται από το Sisal, καθώς και το τραπέζι που καλύπτεται από το Kilim (το οποίο διπλασιάζεται ως οθωμανική), προσθέτει φυσική δομή καθώς και γραφικό μοτίβο ενάντια στην μη-ανοησία κομψότητα των μαύρων δερμάτινων καρέκλες καθώς και έναν καναπέ.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.