Η Cytech Release C-Bus to KNX

Cytech έχει απελευθερώσει ένα νέο C-BUS στη μονάδα γέφυρας KNX / EIB για να μεταφραστεί από ένα πρωτόκολλο στο άλλο …

“Το ευφυές οικιακό σύστημα της Cytech είναι το μόνο ολοκληρωμένο σύστημα αυτοματισμού συναγερμού και οικιακής αυτοματισμού που μπορεί να συνδεθεί με το C-BUS και το KNX της Schneider χρησιμοποιώντας ταυτόχρονα ειδικές διεπαφές CBUS και KNX. Ο νέος μεταφραστής C-Bus to KNX (CBUSKNX01) είναι μια αυτόνομη πύλη μεταξύ των δικτύων που επιτρέπει σε αυτά τα δύο ευρέως χρησιμοποιούμενα και ανταγωνιστικά λεωφορεία αυτοματισμού να εγκατασταθούν στο ίδιο σύστημα όταν δεν απαιτείται σύστημα άνεσης.

Ο μεταφραστής έρχεται με τερματικά μπλοκ για σύνδεση με KNX και C-BUS καθώς και μια διεπαφή USB για διαμόρφωση. Τροφοδοτείται από έναν προσαρμογέα Wallmount. Αυτή η μοναδική εξέλιξη επιτρέπει στους διακόπτες C-BUS να ελέγχουν τους ενεργοποιητές KNX και τους Dimmers και αντίστροφα. Το λογισμικό Configurator του δωρεάν μεταφραστή διαύλου επιτρέπει έως και 3000 αντιστοιχίσεις μεταξύ διευθύνσεων ομάδας C-BUS και KNX.

Οι εφαρμογές για τον μεταφραστή περιλαμβάνουν τη δυνατότητα των διακόπτη KNX και CBUS και DIMMERS να συνυπάρχουν σε μια μεγάλη εμπορική ή κατοικημένη εγκατάσταση όπου απαιτούνται εξειδικευμένα εξαρτήματα από κάθε σύστημα. Η σοφή πύλη ελέγχου του Schneider μπορεί τώρα να χρησιμοποιηθεί για τον έλεγχο ενός συστήματος KNX.

Οι σύνδεσμοι με το λογισμικό και το εγχειρίδιο προϊόντων δωρεάν μεταφραστή διαύλου διατίθενται από τον παρακάτω σύνδεσμο. ”

www.cytech.biz: Ενότητες EIB / KNX

Θέλουν περισσότερα? – Ακολουθήστε μας στο Twitter, όπως και εμείς στο Facebook ή εγγραφείτε στη ροή RSS. Μπορείτε ακόμη να λάβετε αυτές τις ειδήσεις που παρέχονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κατευθείαν στα εισερχόμενά σας κάθε μέρα

Μοιραστείτε αυτό:
Facebook
Κελάδημα
Ερυθρός
LinkedIn
Pinterest
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Περισσότερο

Whatsapp
Τυπώνω

Σκυϊδάκι
Ουρανός

Τηλεγράφημα
Τσέπη

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.